3 tips til smart og sej værelsesbelysning

Der findes ikke noget mere kedeligt end en hvid rispapirslampe eller spotpærer i loftet. Eller hvad med en klassisk stander- eller bordlampe? Belysning er alfa og omega på ethvert værelse, og valget af lampe og pærer har stor betydning for værelsets samlede udtryk.

Derfor er det også afgørende, at man overvejer sine muligheder nøje, før man køber en lampe. Men belysning behøver nu langt fra at være klassisk og kedelig. Mangler du inspiration til smart og cool belysning til dit drengeværelse? Få tre gode tips lige her.

Sæt neon-farver på væggen – med en cool lyskæde

Det første gode råd, vi vil give dig, er ovre i den farverige, kreative og sprælske afdeling, når man taler om belysning. Markedet boomer med den ene smarte og moderne lyskæde efter den anden, der bare råber på at blive installeret på det moderne og trendy indrettede drengeværelse.

Vælg mellem hvidt, blåt eller flerfarvet neon-lys, og få sat et forfriskende og cool lys på dine vægge. Find inspiration til smarte og farverige lyskæder lige her.

Få multifarvet diskolys i pæren

Vi bliver i den farverige “flower power”-afdeling med den næste skarpe belysningsidé. Vi kender alle sammen til den traditionelle gløde- eller LED-pære, der udsender et almindeligt, hvidt lys i rummet. Men hvorfor nøjes med det hvide lys, når du kan få et multifarvet diskolys på dit drengeværelse?

Der findes rigtig mange forskellige, smarte lyspærer, der nemt og hurtigt kan skrues op i almindelige lampefatninger, og som roterer og udsender farvet diskolys. En sjov og anderledes lyskilde, der lægger op til fest og ballade.

Samtidig er det en praktisk løsning, da disko-pæren hurtigt kan erstattes med en klassisk pære, så du også kan nyde godt af et mere roligt lys til lektierne.

Smart LED-lys i alle former og figurer

Hvis du gerne vil optimere det smarte og seje look på dit drengeværelse, bør du også overveje at investere i en smart LED-lampe – eksempelvis til skrivebordet. Der findes et væld af forskellige LED-lamper, der forestiller alverdens genkendelige figurer og former.

Hvad med en Star Wars-lampe, en Fortnite-lampe eller en fodboldlampe? Du kan med lidt research på internettet nemt opspore netop dén LED-lampe, der passer perfekt til din stil og dine interesser. På den måde kan du gøre dine kammerater opmærksomme på, hvem du er som person, hver gang du tænder lyset i deres selskab.

Så se at få sat smart og cool lys i pæren på dit drengeværelse. Det behøver skam ikke være så kedeligt og almindeligt.

God fornøjelse!