Her er det vigtigste PlayStation 5 tilbehør

Sonys ultrapopulære og længeventede spilkonsol, PlayStation 5, er endelig kommet på markedet. Hvis du er en af dem, som har været så heldig at få fat på en, kan du se frem til mange timers fantastisk underholdning. Hvis du vil have det absolut maksimale ud af din konsol, kræver det dog, at du har det rette tilbehør. Derfor får du her en guide over det vigtigste PlayStation 5 tilbehør, som du bør købe.

PULSE 3D trådløse høretelefoner

Noget af det allervigtigste PlayStation 5 tilbehør er høretelefoner. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvilke høretelefoner du vælger. Et videospil er fyldt med lyd. Der er både musik, lydeffekter, dialoger – og selvfølgelig kommunikation med dem, som du spiller med. Lyden er en stor del af spiloplevelsen, og en af de ting, du ikke må gå på kompromis med. Derfor anbefaler vi, at det først PlayStation 5 tilbehør du køber, er et par høretelefoner, og gerne et par Pulse 3D høretelefoner, da de efter vores opfattelse er de bedste på markedet.

PlayStation 5 HD-kamera

Når det kommer til PlayStation 5 tilbehør, må du ikke glemme kameraet. Hvis du overvejer at streame på enten Twitch eller YouTube, er et godt kamera et must-have. Et PlayStation HD-kamera er det bedste kamera, du kan få. Det kommer med indbygget stativ samt indbyggede værktøjer til fjernelse af baggrund. Kameraet optager i 1080p, så dine seer får et ultraskarpt billede i fuld HD-kvalitet.

Seagate Game Drive bærbar harddisk

En bærbar harddisk er også et stykke uundværligt PlayStation 5 tilbehør. Vi anbefaler, at du vælger en Seagate med 4TB, så du har nok plads til alle dine spil. Der kan nemlig være op mod 100 spil på harddisken. Du kan derudover gemme spilfilm, skærmbilleder og gemte spil på harddisken uden risiko for at løbe tør for plads.