Pak dine ting ind med omhyggelighed

Mens den ene ting har affektionsværdi, har den anden måske økonomisk værdi, og den tredje ting har begge dele. Uanset hvad vil vi ofte gerne passe på de ting, vi ejer, hvilket kan vise sig at være vanskeligt, når de er skrøbelige. I bobleplast kan du pakke dine genstande ind i sikkerhed, bare du bruger det rigtigt.

Flyt uden kvaler

Bobleplast er i langt de fleste tilfælde transparente, og de er i alle tilfælde fyldt med boblerne. Skal du flytte, og har du derfor behov for at sikre dig, dine ting ikke smadres undervejs, kan du bruge bobleplast som indpakning. Netop det med boblerne skal man dog huske at have styr på forhåndsvis. Den glatte side uden bobler skal vendes ind mod den indpakkede genstand, uanset om det er glas, keramik, plastik eller noget helt fjerde. Hvis man gør det omvendt, bliver det ikke brugt hensigtsmæssigt, og det vil blive besværligt at håndtere, da boblerne klæber mod materialet.

Forhast ej, gem gerne

Bobleplast købes ofte i ruller. De kan have alle mulige længder: 0,3 meter, 5 meter og endda 150 meter. Det er fuldstændig en behovssag, hvilken længde man køber. Du kan dog aldrig gå galt i byen med at købe for lang en rulle, for du kan jo altid få brug for det senere hen. Det behøver ikke alt sammen blive brugt med det samme.

Genbrug bobleplasten uden risiko

Et sidste smart tip er at genbruge bobleplast. Medmindre alt for stor en andel af boblerne er sprunget, ift. beskyttelseskapaciteten, kan du sagtens genbruge gammelt bobleplast. Der er ikke nogen regler, der forbyder det. Det er både bedre for miljøet og din pengepung, for selvom bobleplast måske ikke er i den dyreste ende af spektret, kan det nemt føles lidt unødvendigt; Det skal understreges, at det er det altså ikke.