Vil du gerne byde dine gæster på herrelækker kaffe?

Når der kommer gæster på besøg hjemme hos dig, byder du dem på noget at drikke – og rigtig mange vil gerne have kaffe. Drikker du ikke selv kaffe, kan det nok bedst svare sig at have et glas instantkaffe i skuffen, men ellers er det en god idé at kigge efter gode espressomaskine tilbud. Der findes både manuelle espressomaskiner, hvor du selv skal stampe kaffen i filteret, styre hele bryggeprocessen og steame mælken, og fuldautomatiske espressomaskiner, der klare hele kaffebrygningen selv.

Med en fuldautomatisk espressomaskine kan du byde dine gæster på lækre kaffedrikke; både espresso, latte, macchiato og alle de andre specialiteter, du kender fra caféerne, brygget på friskmalede kaffebønner. Heldigvis kan du også finde mange gode kaffetilbud på rigtigkaffe.dk, så det behøver ikke koste en formue, at servere lækre kaffespecialiteter for dine gæster.

Skal der være kage til kaffen?

Det virker sindssygt overskudsagtigt lige at kunne servere en kage til kaffen. Er du ikke selv ligefrem “Den store bagedyst”-deltagermateriale, findes der heldigvis lettere løsninger. Hvis du bager en kage af en pulverblanding er det super nemt at servere friskbagt kage, og som ekstra bonus kommer der til at dufte dejligt – især kombineret med friskbrygget kaffe og friskmalede kaffebønner.

Skal du rigtigt flotte dig, kan du gå til bageren efter en kage, men det kan godt være lidt hårdt ved økonomien. En praktisk og billig løsning kan være at købe nogle småkager i det lokale supermarked. Det kan være cookies, bastognekiks, chokoladekiks eller gammeldags småkager. En uåbnet pakke kan holde sig længe i skabet, så du altid har mulighed for at sætte en tallerken med lidt mundgodt på bordet, når du serverer kaffe for gæsterne – ventede eller uventede. Som ekstra bonus har du så nødrationer i skabet, hvis du en dag er ved at dø af kagesult.