3 gode tips til, hvordan du som mand kan gøre din kvinde glad

Vi kan hurtigt godt komme til at glemme hinanden og måske ikke sætte ligeså meget pris på hinanden. Kvinden er der jo, når du kommer hjem, og der er ingen problemer mellem jer. Men… du ved godt, at du ikke sætter ligeså meget tid af til hende, og ved du egentlig om hun føler sig værdsat? Det kan sagtens være, at hun ikke siger noget, men hendes kropssprog kan sommetider fortælle det hele. Det er en god idé at være opmærksom på, at der nok er mange ting, som hun ikke siger. Hvordan kan du sikre dig, at i får det godt igen?

Lyt til hende

Det kan være, at der er nogle ting, som hun ikke siger, fordi hun vil undgå at komme op og skændtes med dig. Men hvis du oplever en generel mangel på kommunikation fra hendes side, kan det være et stort tegn på, at der er noget galt. Her kan du tage parterapi i brug, hvis du ikke føler, at det er et problem, som i kan løse selv. Hun vil også gerne have, at det er godt mellem jer, men måske har hun brug for, at det er dig, der rækker ud? Sådan et behov er meget naturligt, hvis hun oplever, at det førhen hele tiden har været hende, der har holdt jeres forhold kørende.

Små ting i hverdagen

Det er nemt at vise, at du elsker hende ved alle de små ting i hverdagen. Du behøver ikke at gøre en stor tjeneste, men at du bare skriver en lille note til hende ude i køkkenet, som hun kan læse, når hun står op. Det kan også være, at du køber noget chokolade til hende efter arbejdet. Alle sådan nogle ting viser hende, at du holder af hende.