Tips til at score dit crush

Det kan være svært at forestille sig, at man bare kan score sit crush. Det er heller ikke altid det nemmeste at gøre. Du kan dog gøre brug af nogle tips, som kan hjælpe dig med at score dit crush.

Se godt ud

Det kan hjælpe meget, hvis du sørger for at se godt ud. Dit udseende kan dermed hjælpe dig med at fange opmærksomheden af dit crush. Du kan blandt andet købe en ny sweater, som du kan have på, når du er sammen med dit crush.

En sweater er i øvrigt også en god gave at give til for eksempel en ven, som også forsøger at score sit crush. Du kan få flere gaveideer til ham her.

Snak med dit crush

Det er oplagt, at du bør snakke med dit crush, hvis du gerne vil have en chance med personen. Det kan dog godt være lidt nervepirrende at gøre. Dette gælder især, hvis du ikke har en relation til personen. Dog kommer du ingen vegne, hvis du ikke endelig tager dig sammen og snakker med dit crush.

Lav øjenkontakt

Hvis du stadig er for nervøs til at snakke med dit crush, så kan du starte med at lave øjenkontakt med dit crush. Dette kan hjælpe dig med at signalere, at du er interesseret, og du kan også finde ud af, om dit crush muligvis også er interesseret i dig. Du kan herefter også sende et sødt smil til personen.

Hav en god udstråling

Det hjælper meget, hvis du har en god udstråling. Dette vil fange personens opmærksomhed, og dit crush kan hermed blive mere interesseret i dig. Så smil, vær glad og gå med oprejst pande.

Vær venlig

Mange mennesker er glade for gode personligheder. Så sørg for at være venlig mod alle, du møder. Du bør også hjælpe alle dem, som kan have brug for dig.