Sådan scorer du bedst en pige

Mange drenge kan med garanti nikke genkendende til udfordringen i, hvordan man i alt verden lige scorer en pige bedst – det kan nemlig være sværere end som så. Der findes et utal af forskellige eksempler på, hvordan en dreng har formået at charmere sig ind på en pige. Derfor er der virkelig svært at give et entydigt svar på, hvad der er bedst at gøre.

Hvordan man bør forsøge sig på at score en pige, afhænger utroligt meget af, hvilken pige det er samt, hvilken dreng man selv er. Det giver ingen mening at forsøge sig på nogle tricks, der i virkeligheden slet ikke ligger til den person, man er. Det er dømt til at gå galt. Ligeledes vil det heller ikke være den smarteste ide at gå benhårdt og offensivt til en pige, der er lidt genert og stille og rolig af natur.

Man kan altså med ro i maven sige, at en super vigtig evne, hvis man gerne vil score en pige, det er at have situationsfornemmelse. At have evnen til at vurdere, hvilken situation man lige står i, er ufattelig vigtigt, hvis man gerne vil have succes.

Når man så har fået afklaret, hvilken person det lige er, man har med at gøre, skal man til at vurdere, hvilke metoder, man vil tage i brug. Hvordan har man tænkt sig at charmere sig ind på denne pige? Som det tidligere blev nævnt, er der et hav af forskellige ting, man kan gøre. I afsnittet nedenunder er tre forskellige metoder beskrevet – læs med.

Tre forskellige måder at score en pige på

  1. Benyt dig af scorereplikker

Første råd er at gøre brug af scorereplikker. Stort set alle mennesker har før set nogle skuespillere gøre det i film. Det betyder måske også, at mange mennesker slet ikke tror på, at det virker i virkeligheden – men det gør det.

Scorereplikker er rent faktisk virkelig brugbare. De kan være en super god måde til at få sagt, at man godt kan lide en person. Det bliver nemlig knap så intimiderende, fordi der også ofte er noget humor forbundet med brugen af scorereplikker. Du kan på https://scorereplikker.dk/ læs mere omkring scorereplikker og deres funktion.

  1. Lade hende komme til dig

En anden metode, der ligger lidt i en anden boldgade er at lade pigen komme til dig først. Det ligger lidt i forlængelse af det med at afkode situationen. Hvis man når frem til, at man har at gøre med en stille og rolig pige, kan det være en god ide at lade hende komme til dig.

Det kan hurtigt blive for meget for hende, hvis du er for pågående, hvorfor det kan være smart at lade hende komme til dig først.

  1. Bare gør det

I modsætning til ovenstående råd, kan det også nogle gange bare være en god ide at være pågående og offensiv. Hvis man føler, at begge parter er der, kan man med fordel være den, som tager initiativet.