Hvad skal du give ham i gave

Det er ikke nogen hemmelighed. Det er altid svært at finde ud af, hvad man skal give ham i gave. For det første er det sældent, at der er noget, han ønsker sig, og for det andet skal han nok selv sørge for at købe det før alle andre, hvis der endelig er noget, han gerne vil have. Og det betyder, at det kan være problematisk at finde en god gave til ham.

Det han i forvejen har

Man kan selvfølgelig tye til klassikerne. Det være sig for eksempel sokker, T-shirts og parfumer. Dog er det alt sammen noget, han i forvejen har et lager af, og derfor er det ikke noget, der vil skabe masser af overraskelse. I stedet vil det blot blive føjet til lageret – og det er ærgerligt for dig.

Når du skal tænke ud af boksen

Derfor handler det om, at du skal finde på en rigtig god gave at give ham. Det skal være noget, han ikke havde forventet og noget, han slet ikke vidste, at han manglede, havde brug for eller bare godt kunne bruge. Og det lyder nok lidt svært – især fordi du har forsøgt i flere år. Men det findes der heldigvis råd for. Herunder får du tre gode ideer.

Slip en dårlig vane

Er han ryger? Så kan det være, at du skal hjælpe ham af med den dårlige vane. Den er usundt for ham, og det betyder, at den gør stor skade på hans generelle helbred. Derudover er det også yderst dyrt for pengepungen, det lugter ikke særlig godt, og så er det bare efterhånden meget ucharmerende.

Der er flere fordele

Derfor bør du tage et kig på de muligheder, der byder sig med e-cigaretter. Disse er nemlig langt fra lige så skadelige, de kommer ikke til at udgøre en betydelig udgift som de traditionelle cigaretter, de dufter godt, og så er det ikke så ringe set, at man går og damper på en sådan.

En god oplevelse

Måske er det nærmere en god oplevelse, han har behov for. Og sådanne kan du heldigvis finde masser af online. Det betyder, at du har rig mulighed for at finde frem til en god oplevelse, han vil sætte pris på, og det er lige meget, om han er til action, det kulinariske, det udfordrende eller noget helt andet.

Noget for alle

Du kan nemlig give ham alt fra en helikoptertur til et spring fra en faldskærm. Du kan sørge for en hyggelig tur i biografen eller på en lækker restaurant. Det er jo også noget, I kan nyde sammen. Eller det kan være, at du skal tage ham med i et Escape House eller ud at bowle – der er mange muligheder.

Det kan være praktisk

Er det ikke noget, kan det også være, at du skal tænke mere praktisk. Det kan være, at han mangler noget til hjemmet for eksempel køkkenet, som vil være med til at gøre det meget lettere for ham i hverdagen.