Tid til den store udkædningsfest med drengene

udklædning

Når der bliver talt om udkædningsfester, deler det ofte vandene en hel del. For nogle er det hylende morsomt, imens andre mest ser det som noget, der skal overståes. Heldigvis handler det ofte om, at man har det rette fokus til tingene. Det betyder, at man skal gå ind i det med et åbent sind.

Her handler det selvfølgelig i første omgang om at finde et kostume, som er sjovt. Leder du efter det perfekte kostume, kan du starte med at brainstorme lidt med forskellige idéer. Det kan være indenfor alle mulige forskellige universer, som passer til dine interesser.

Noget helt anderledes

Hvis man gerne vil gøre noget ekstra ud af det, skal man frem med kreativiteten. Hvis man tænker ud af boksen, finder man måske noget, man ikke ser hver dag. Det kan være, at man tager udgangspunkt i noget meget nutidigt. Mange kostumer er nemlig forbundet med noget mere klassisk og gammeldags.

Det kunne være, man tog en figur fra en serie, man er vild med. Skal det være meget genkendeligt for andre, skal man selvfølgelige vælge en populær serie eller film. Det kunne eksempelvis være en karakter fra TV-serien Klovn, som er ekstremt populær herhjemme.

Det kunne også være fra et univers, man selv mixer. Det kan være noget med rumvæsener, som er blandet med noget mere realistisk. Det giver det et lidt surrealistisk touch, hvilket også kan være særdeles morsomt.

Den klassiske

Skal man ikke ud og opfinde den dybe tallerken, findes der heldigvis masser af klassiske kostumer. Disse er også supersjove, særligt fordi de er så genkendelige og nemme at spotte. Det kunne eksempelvis være nogle af følgende:

  • Julekostume. Selvom det ikke er en julefest, kan man sagtens tænke lidt i denne årstid. For drengene kan det selvfølgelig være julemand, men det kunne også være drillenissen. Det er noget, alle kan forholde sig til.
  • Superhelt. Selvom det ikke ligefrem er noget nyt, er det stadig meget populært. Superhelte vil altid give en særlig følelse, når man er klædt ud. Man går måske næsten rundt og føler sig lidt som en overnatur helt, hvilket er morsomt.
  • Et idol. Mange vælger også at klæde sig ud som et af deres idoler. Her kan man jo vælge en gammel skuespiller, man var vild med. Man kan også vælge en sportsstjerne, som man altid har beundret. Det er samtidig nemt at genkende for andre, hvilket selvfølgelig er en del af det at klæde sig ud.