Seje tasker til seje drenge

Alle børn vokser op, og med tiden vil de komme igennem forskellige faser. I nogle faser af livet er det enormt vigtigt for de unge at passe ind og have det nyeste, sejeste gear, ligesom alle de andre. I øjeblikket er militærtasker på mode, og det er derfor et stort hit blandt de unge.

Skoletaske i militærstil

Hvis man gerne vil se smart ud i skolen, kan man med fordel købe en skoletaske i militærudgaven. Mærket Brandit har eksempelvis lavet en rygsæk, der kan rumme 25 liter i en flot olivenfarve med et lidt afvasket look, der ser rigtig fedt ud. Tasken er udformet i et godt og solidt materiale, nemlig bomuldscanvas. Inspirationen til tasken kommer faktisk fra de tasker, som det tyske militær brugte før i tiden. Den har et stort hovedrum samt to lommer på siderne og en lomme foran.

Det er en rigtig spændende taske, fordi den netop har et historisk element over sig på grund af den tyske inspiration. Det er i den grad en taske, der har en historie at fortælle.

Tasken til jordomrejsen

Skal man ud i verden på backpackertur eller blot en tur på festival skal man også have en solid taske, der kan rumme alt ens bagage. Foruden skoletasker har mærket Brandit lavet en såkaldt kamprygsæk, som kan rumme hele 65 liter.

Den er også en efterligning af tyskernes militærtasker og den er meget praktisk. Den har et stort hovedrum, der både har en åbning i toppen og i bunden, så det er meget let at komme til. I hovedrummet kan man lave inddelinger ud fra de ting, man skal have med i den. Tasken findes både i ensfarvet design, men også med ægte militærdesign med camouflage, hvilket giver tasken et rigtig råt og robust look.