3 gode grunde til at vælge ceramic coating af bil

ceramic coating

Annonce

Det har altid været lidt en drenget ting at være optaget af biler. Har du en gruppe gode drengevenner, er chancen for, at snakken fra tid til anden går på biler derfor ret stor. Hvad end vennerne synes det er fedt eller ej, skal du selvfølgelig bare dyrke din hobby. Hvis din hobby er biler, er det heldigvis både nemt og praktisk. Hvem har ikke brug for en bil? Hvis du derudover også får dig lavet en hurtig og lækker bil i fritiden, er det jo bare en bonus.

 

Har du endelig fået puslet så meget om yndlingsbilen, bør du dog også sørge for, at den er ordentligt beskyttet. Det kan du for eksempel gøre med såkaldt ceramic coating. Hvis du giver din bil en ceramic coating med Opti Coat, så har du i hvert fald gjort dit. Hvis du endnu ikke er overbevist, så følger her en række gode grunde til, at du bør få foretaget en ceramic coating med Opti Coat.

1.Opti Coat vaskes ikke af med tiden

Som sagt er der mange måder at beskytte bilen og dens lak. Du kan give den en ganske almindelig voksbehandling eller en såkaldt nano-coating. Lige meget hvor fancy eller klassisk det lyder, er der dog intet, der slår en ordentlig ceramic coating med Opti Coat. Opti Coat er nemlig, i modsætning til de andre, en kemisk blanding, der binder sig kemisk til lakken. Derfor bliver der også givet lange garantier på en ceramic coating.

2.En ceramic coating er tykkere og glattere

Udover bare at binde sig bedre til bilens lak, er en ceramic coating med Opti Coat også betragteligt tykkere. Derfor beskytter den selvfølgelig bilen og lakken langt bedre og mere effektivt end en klassisk voksbehandling. Ridser og stenslag er derfor ikke tydelige, hvilket giver bilen en længere holdbarhed. Den glatte overflade efter en ceramic coating med Opti Coat er desuden enormt glads, hvorfor lakken er nem at rense for insekter og lignende.

3.Den vil ofte være dækket af forsikringen

På grund at styrken af en ceramic coating med Opti Coat, vil den som oftest blive dækket af forsikringen. Det vil altså sige, at du kan få dækket skaden, hvis ulykken skulle være ude. Ikke nok med, at ceramic coating altså giver æstetisk og praktisk mening. I dette henseende kan det også sagtens give økonomisk mening.