Har du brug for en alternativ billøsning?

erhversleasing

Dette indhold er sponsoreret 

For mange mennesker kan det være uoverskueligt at finde den perfekte løsning når det gælder at vælge en firmabil. Derfor er det vigtigt at kunne danne sig et overblik over lige netop de løsninger der passer bedst til en. Der er mange faktorer der spiller ind når man skal vælge sin nye firmabil, hvis man driver en mindre virksomhed, kan en mulighed være erhvervsleasing – GoMore, hvis man søger en praktisk løsning uden at man skal indgå en aftale der involverer mange biler, en lang bindingsperiode eller store omkostninger, som man ikke har råd til. Når man gør brug af en erhversleasing aftale fra GoMore får man en fleksibel aftale hvor man også kan udleje sin firmabil og derved reducere leasing prisen. 

Praktiske muligheder.

Når man leder efter en praktisk løsning i forhold til bil, kan der være en masse faktorer der gør det problematisk at vælge den løsning der passer bedst for en. Det er ikke alle der synes at den bedste løsning er at købe en bil, men det kan være lidt et problem hvis man står og skal bruge en bil. Derfor kan det være en løsning at kigge på services som GoMore, hvor der mulighed for at kunne både privatlease en bil, der er mulighed for at kunne dele en fælles bil med en gruppe eller hvis man mangler en løsning hvor man ikke skal bruge en bil permanent eller lige skal bruge et lift, så tilbyder GoMore en løsning hvor man for et beløb kan køre med en anden i en bil. Det kan også være en praktisk løsning at leje sin bil ud nemt og hurtigt, hvis man ikke altid selv bruger den, men samtidig ikke ønsker at sælge den.

Klimavenligt. 

Hvis man ønsker sig en klimavenlig løsning når det kommer til ens bil løsning, findes der forskellige muligheder. Den mest åbenlyse mulighed er at anskaffe sig en elbil, men det kan hurtigt blive en dyr oplevelse. Igennem GoMore er det muligt at leje en bil nemt og hurtigt, udover det er det også en klimavenlig løsning i forhold til at skulle købe en bil der kører på fossile brændstoffer. Gør man brug af GoMores samkørsels mulighed er man også med til at reducere ens CO2 aftryk og gør turen til eksempelvis ens arbejdsplads mere klimavenlig uden at man nødvendigvis skal binde sig til en længere investering i en bil.