Kom godt i gang med projekt ny have

Når det kommer til boligprojekter, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du har at gå i gang med. Men når foråret efterhånden begynder at nærme sig, er et en god anledning til at begynde at kigge udenfor, hvis du ved, der trænger til at blive gjort noget ved din have. Det er ikke alle, der gør lige meget ud af deres have, men hvis du kunne tænke dig en flot have, er der ikke lang tid til, at muligheden byder sig.

Kom de værste vildtvoksne grene til livs

Noget af det første der kommer til at ske, når du bare lader haven stå til, er at dine træer og buske vil vokse på livet løs – og det er som regel ikke ligefrem kønt at kigge på. Det behøver dog heldigvis – alt efter type og størrelse – heller ikke være så svært at fikse, da du med en sav eller to kan komme ret langt.

Så en ny græsplæne

Er din græsplæne først ved at være gul og vissen, kan det godt være svært at vække den til live igen. Vand kan tage det noget af vejen, men nogle gange er det bare for sent. Så kan det være det rigtige tidspunkt at forberede jorden på en ny omgang græs, f.eks. med en stennedlægningsfræser, som du kan finde her.

Farverige planter

Når du skal plante nye ting i haven, efter du har fået styr på alt det andet, er et godt tip at plante blomster og træer fulde af farver, hvis det er din stil selvfølgelig. Det vil ofte få haven til at se meget mere eksotisk ud, hvilket ofte er det, folk går efter, når der bliver lavet en omvæltning af haven. Det er også med til at give haven nyt liv, efter den har været helt død i noget tid!