4 fede drengeudflugter med en lejet minibus

Koebhavn

Der er ikke noget federe end at være på en rigtig drengetur med vennerne. I kan give den fuld gas og slippe alle hæmninger og bekymringer for en kort stund. Uanset hvilken type drengetur og hvilke aktiviteter I er til, er der ét nemt trick til at få de bedste betingelser for en nem og sjov tur.

Med en lejet bus eller minibus fra https://busbooking.dk/  kan I nemt og hurtigt komme fra den ene aktivitet til den næste. Transporten mellem hvert enkelt sted bliver endda en del af turen, så I kan snakke, grine og hygge jer undervejs. Der er heller ingen grund til bekymringer om, hvor mange øl i ender med at indtage, da leje af bussen er inklusive en chauffør.

Så nemt kan I få transporten på plads, og nu er det bare med at komme i gang med planlægningen af selve turen. Her kommer fire bud på, hvordan I kan lave den bedste drengetur.

1.    Tag på rundtur i jeres egen by

Hvor godt kender I egentlig jeres egen hjemby og omegn? Med en lejet minibus kan I køre til flere forskellige attraktioner og aktiviteter på en dag eller over en hel weekend. Det kan være, at I både skal prøve den lokale paintballbane, gokartbane eller forlystelsespark. Hvis drømmen er at komme til et yderområde, hvor der ikke går offentlig transport, er det heller intet problem, når I har egen bus og chauffør.

Uanset hvilke fede aktiviteter I drømmer om at afprøve, kan I nå rigtig meget på én dag, når I har egen bus til rådighed. Det er jo heller ikke så tit, at man prøver at have privatchauffør, så det er bare med at udnytte, at I kan bestemme ruten uden selv at sidde bag rattet.

2.    Oplev Aarhus, Odense eller København

Drengeturen er oplagt til en lille getaway. Kør i samlet flok til en større dansk by, som I har lyst til at udforske. Det kan være Aarhus, Odense, København eller måske Aalborg.

Nyd alle byens muligheder, og slå jer løs i spændende nye restauranter, barer og attraktioner. I kan tage bussen hjem samme dag eller overnatte for at få det bedste ud af byens muligheder.

3.    Kør en ”tour de chambre”

Hvis jeres venner kommer fra forskellige steder i landet eller er spredt over et større område, er det altid sjovt med en lille tour de chambre.

Måske kender du allerede konceptet fra kollegiet, højskolen eller efterskolen. Hvis ikke, så betyder det ganske enkelt, at I skal på besøg hos hinanden. Kør rundt til hinandens hjembyer eller nuværende boliger for at feste, overnatte og/eller hygge. Det er nemt klaret, når I har en bus til rådighed.

4.    Tag på vildmarkstur

En tur under åben himmel er måske den reneste form for drengehygge, der findes. Lav mad over bål, sov i shelter, sejl i kajak, eller hvad I ellers vil bruge naturen til. Der er helt sikkert garanti for sjov og ballade med drengene.

Det er ikke altid det nemmeste at komme til og fra den vilde natur, men med en lejet bus, er det ingen sag at komme direkte til vildmarken og hjem igen.