Aktiviteter du kan lave med vennerne

Mange kan godt lide at tilbringe tid med deres venner. Det kan være, du ser dine venner i skolen, i fritiden eller endda på arbejde. Nogle gange kan det dog være svært at finde på noget nyt at lave, i stedet for at sidde foran fjernsynet, computeren eller med næsen i mobilerne. Derfor kommer der her nogle idéer til, hvad du kan lave sammen med dine venner.

Gå på opdagelse med metaldetektorer

En aktivitet man kan lave med sine venner kunne være at gå på opdagelse med metaldetektorer. Metaldetektorer kan finde jernholdige materialer, og ikke alle ved, hvad der gemmer sig i jorden under vores fødder. Se et udvalg af de bedste metaldetektorer på internettet, hvis du ikke har en i forvejen men gerne vil ud på eventyr. I kan eventuelt samle de ting, som I finder og undersøge, hvad det er efterfølgende.

Byg et fort i skoven

Du kan eventuelt også tage dine venner med ud i skoven og bygge et fort. Find en masse grene og pinde og byg en hule, hvori I kan lege, spise og ellers bare tilbringe tid sammen. I kan justere fortet så meget, som I har lyst til ved for eksempel at se hvor stærkt et fort, I kan bygge, så I måske kan være der, selvom det regner. I kan også tage mad, et brætspil eller et spil kort med ud, så I har noget at lave i fortet.

Tag i forlystelsespark

Alt efter jeres alder kan I også, med eller uden forældre, tage en tur i en forlystelsespark. Husk at spørge om tilladelse først fra jeres forældre, og så kan I måske tage ud i en indendørs forlystelsespark, såsom en trampolinpark, eller udendørs forlystelsespark, såsom Tivoli. Du kan også finde aktiviteter, som ikke er så dyre såsom at bowle eller spille minigolf indendørs eller udendørs.