Besøg Ballerup

Er du på udkig efter interessante oplevelser og aktiviteter i Ballerup? Så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi udvalgt nogle spændende oplevelser i Ballerup, som du bare ikke må gå glip af. Tag et kig herunder og få et overblik over Ballerups interessante oplevelser.

Ballerup er en af Danmarks største byer i hovedstadsområdet. Byen ligger en halvtime nordvest fra København, og byder på interessante steder, som f.eks. Ballerup Super Arena, Ballerup Stadion og Ballerup Event Center som tre store arenaer til sportsbegivenheder, koncerter og andre kulturelle aktiviteter. Ballerup har også et stort shopping center, Ballerup Centret, som tiltrækker shoppere fra hele landet. Byen ligger ved Måløv Sø nær grønne områder med stier, så det er nemt at kombinere en tur til Ballerup med motion i den skønne natur.

Skønne Naturområder

Ballerup har skønne naturområder, hvor du kan gå en tur i skoven, vandre eller tage cyklen med ud på en tur. Området vest for Ballerup (nær Måløv Sø) har mange smukke naturstier, men de mest populære er måske vandreture langs Roskildevej og Elverhøjvej. Der er også gode stier gennem skove som Ålbæk Plantage.

Harrestrup Ådal

I Harrestrup Ådal er der flot grøn natur. Et stort og populært naturområde i den sydlige del af Ballerup Kommune. Stedet er godt egnet til børnefamilier da området byder på en grillplads, gode legemuligheder og et madpakkehus.

Søndergaard

Kig forbi det flotte nye by- og boligkvarter Søndergaard i Ballerup. Søndergaard byder på både natur, kunstværker og spændende arkitektur.

Ballerup Museum

I Ballerup Museum kan du opleve landsbylivet, besøge museets to haver og blive klogere på Ballerups immigranters fortid og historie.

Populære seværdigheder i Ballerup Kommune:

  • Power Racing
  • Xiump Trampoline Park
  • Ballerup Gokartcenter
  • BIG Bio
  • Eventyrfabrikken Mega Center

Hvad venter du på? Arrangerer en tur til Ballerup og få nogle oplevelser du sent vil glemme.