Drengetur med gutterne: Her skal I hen

Drengetur

Ferietiden står for døren, og om lidt valfarter tusindvis af danskere til ind- og udland for at være sammen med venner, familie og andre, de har kær. Skal du give den gas med gutterne, har vi her samlet tre anbefalinger af destinationer, I med fordel kan sætte kursen mod i anledning af jeres næste herre- eller drengetur. Er I klar til at give den fuld gas uden koner, kæreste eller børn?

Skiferie i Wagrain – en klassiker

Ingen topper en liste over herretursdestinationer på samme måde som østrigske Wagrain. Skisportsbyen har efterhånden lagt navn til ufatteligt mange danskerfester i form af afterski efter en lang dag på pisterne. Er I til sne, øl og god stemning, ja, så er Wagrain uden tvivl noget for jer. I vil med garanti møde en masse andre danskere, der har fået samme idé som jer, men så er det jo også nemmere at finde nogen, man kan snakke og feste med. Det handler om at være ude i god tid, hvis I vil have de bedste hytter eller værelser til en fair pris, da de ofte bliver revet væk, når ferien melder sin ankomst. I kan med fordel overveje at leje en bus, så I også kan nyde turen derned og hjem. Find de bedste bustilbud ved at følge linket.

Fest på Fanø

Fanø er ved at udvikle tilnavnet ”Festøen”, og det er ikke uden grund. Hver sommer strømmer turister til for at tage del i de fester og kulturelle aktiviteter, der løber af stablen, og det gælder både danskere og tyskere. Der er god mad, musik, godt vejr og masser af glade mennesker. Kort sagt opskriften på succes og en god herretur med alt, det indebærer. Igen kan det kun anbefales at være ude i så god tid som muligt, da de hoteller og værelser, der er at leje på øen, er efterspurgte, så det kan godt give mening at udbrede søgningen lidt, så den også inkluderer sommerhuse, campingpladser mv. Det vigtigste er som bekendt ikke altid jeres soveforhold – forhåbentlig bliver det et minimum af tid, I skal bruge på værelset.

Budapest – bedst og billigst

Den sidste anbefaling løber Budapest og Ungarn med. Ikke nok med at øllene er absurd billige, så er landet også et mekka for god mad og sjove ting, en flok gutter kan opleve. Det vil være umuligt at nævne de mange ting, der skal ses og prøves i Budapest med den begrænsede spalteplads, vi har, men tro os, når vi siger, at du ikke kommer til at fortryde det. Det er desuden ikke kun øllene, der får en SU til at virke som en fyrstelig indkomst. Alt fra Michelin-mad til oplevelser er på et niveau, hvor selv den fattigste lus kan være med. Så se at få booket billetter og hotel, så I kan bruge pengene på det, der gør en herre- og drengetur værd at smide i kalenderen.