Planlæg dit VM og få mest muligt ud af det 

Vi har ventet længe, men snart er ventetiden forbi og vi kan gå ombord i VM i fodbold. Der er mange kampe, og i en travl hverdag kan det være svært at nå alle dem, man gerne vil se. Læs med her og få tips til, hvordan du planlægger dit VM så du får så meget som muligt ud af det. 

Hvis man ikke har så meget, man skal, behøver det ikke være noget problem, men er man på arbejdsmarkedet og har man måske små børn, kan det være svært at få det hele til at gå op. Vi hjælper dig, så du kan nå det hele. 

Skaf dig et overblik over kampene 

Det første, du med fordel kan gøre, er at finde et vm 2022 kampprogram og skaffe dig et overblik over, hvornår kampene spilles og på hvilke Tv-kanaler. Print eventuelt programmet ud, så du ikke skal lede på nettet, hver gang, du vil arbejde med din planlægning. I programmet vil det fremgå, hvilke datoer og tidspunkter, de enkelte kampe spilles. Her kan du med fordel finde et program fra en dansk hjemmeside, da spilletiderne vil være vist i dansk tid.  

Som de fleste ved, afholdes VM i ørkenstaten Qatar. Her kan der være en tidsforskel, og netop derfor er det vigtigt at have helt styr på tiden, så du ikke misser en kamp, fordi du kiggede på den lokale tidsplan, som jo vil være anderledes end den danske. 

Skriv de vigtigste kampe i kalenderen 

Herefter skal du vælge, hvilke kampe er de vigtigste for dig at se. Næsten uanset, hvordan det går, vil du måske gerne se semifinalen og selve finalen, men også mange af de indledende kampe vil du måske have lyst til at se. Når du har udvalgt de vigtigste kampe for dig, kan du skrive dem i din kalender, så du ikke risikerer at der kommer noget på tværs. 

I tiden, hvor VM spilles, kan det være hensigtsmæssigt simpelt hen at undgå at lave nye aftaler men så vidt muligt holde kalenderen fri, så du ikke risikerer at gå glip af en vigtig kamp. 

Lav aftaler med drengene i god tid 

Endelig er det også en god idé at aftale med drengene i god tid, hvor I skal se bold og hvem der tager hvad med, hvis I satser på at være nogle stykker til at se kamp sammen. Når store og vigtige begivenheder skal afvikles, er planlægning afgørende og kan betyde forskellen mellem kaos og succes. Med disse gode råd er du godt klædt på til alle tiders verdensmesterskab i fodbold, og tilbage er der kun at sige rigtig god fornøjelse, og god kamp.