Balloner behøver ikke have noget med klovne at gøre

Synes du, at klovne er skræmmende? Det er der mange der gør, så du er bestemt ikke alene. Mange forbinder balloner med klovne, fordi man i film altid ser klovne lave ballondyr – men balloner behøver bestemt ikke have noget med klovne at gøre.

Selvom balloner i film for det meste kommer med en klovn, som står og puster dem op – og laver ballondyr – behøver du bestemt ikke bestille en klovn til at komme til fødselsdagsfesten. Mange har set klovne i forskellige gyserfilm, så derfor finder de klovne skræmmende – selvom de egentlig er til for at skabe hygge og fremkalde grin. Klovne behøver bestemt ikke at være uhyggelige på nogen måde, fordi de er egentlig bare til for at lave nogle dumme løjer, hvor de tit selv kommer til skade eller driller publikum. Finder du alligevel klovne skræmmende, kan du sagtens have balloner til din fest uden at have nogen form for klovne.

Balloner skal skabe hygge og er altid perfekte til en fødselsdag. Derfor behøver du ikke forbinde balloner med klovne, hvis du finder disse skræmmende. Balloner giver noget af et brag, når de springer, men derudover er der ikke noget skræmmende ved dem. Derfor er det en dum ide at forbinde dem med klovne, hvis man synes disse er uhyggelige.

Du kan sagtens skabe en hyggelig stemning til din fødselsdag eller dit barns fødselsdag med masser af balloner. Ingen klovne behøver at være involveret til at lave ballondyr – hvis I stadig vil have ballondyr, kan I altid hygge jer med at prøve at lave dem selv. I kunne for eksempel printe vejledninger ud til, hvordan man laver forskellige ballondyr eller selv prøve jer frem. Dette skaber også en hyggelig aktivitet til fødselsdagsfesten.

Balloner skaber hygge, fest og farver til enhver fødselsdagsfest. Prøv at lægge mærke til hvor stort et smil børn får, når de ser en ballon – hvordan vil de så ikke se ud til en fest fyldt med balloner? Balloner pynter til enhver fest, men de kan også være en del af sjove aktiviteter – udover at lave ballondyr. I kan have ballondans, forskellige ballonstafetter eller måske ballontårn. Der er uendelige muligheder til at skabe nogle sjove aktiviteter til din eller dit barns fødselsdagsfest.