Gode basisvarer i garderoben

Med gode basisvarer i din garderobe, er du godt dækket ind til ethvert outfit. Her spiller også kvalitet og holdbarhed ind, og det kan ofte godt betale sig at gå efter en god kvalitet, når du skal på jagt efter nye og gode basisvarer. Basisvarer er ikke blot basisvarer, men har en betydning for hele udtrykket af et sæt tøj, og derfor er kvaliteten essentiel.

  • Underdele

Som mand er det ofte jeans, der hitter i garderoben. De kan have et utal af pasformer og snit, og kvaliteten på dem er vigtig. Gode jeans skal kunne holde til dagligt brug og flere formål. Med et par wrangler jeans, er du sikret et par jeans i god kvalitet. Hermed har du nogle, der holder i mange år og stadigvæk holder pasformen. Der er et væld af muligheder af både løse, stramme og farverige jeans, så det passer til lige præcis din smag og behag.

  • Overdele

Gode basis overdele er for mange flere forskellige slags. Det er både t-shirts med korte og lange ærmer, sweatshirts og pullovers. Her er det også godt med en god blanding i neutrale farver. På den måde kan du let sætte det sammen med alle slags bukser, skjorter eller jakker. Pasformen er også forskellig her, og måske der er en pasform du foretrækker frem for andre, og som du dermed kan gå efter i alle slags overdele.

  • Godt med underbukser og strømper

De fleste mænd ved også, at man næsten ikke kan få nok underbukser og strømper. Med et lager af disse, behøver du ikke at bekymre dig om tøjvask hver dag og kan nemt pakke til flere dage. Her spiller kvaliteten også ind, idet god kvalitet i dette også sikrer en bedre holdbarhed. Så undgår du forhåbentlig et utal af strømper med huller i efter få ganges brug.