Er efterskolelivet noget for dig? – læs mere her

Placeret i Sædding i Jylland finder du den kristne efterskole Sædding Efterskole. Her er de begejstrede for efterskolelivet, menneskelivet, og den personlige og faglige udvikling som deres elever går igennem. De beskriver selv deres nøgleord som høj faglighed og tætte og forpligtende fællesskaber og binder det hele sammen med en sund livstil.

Hvis du er blevet mere interesseret så læs mere her.

En oplevelse for livet

Et efterskoleophold er en oplevelse for livet. I Sædding møder du en kristen efterskole, som blandt andet har fokus på et højt fagligt niveau, frihed, fællesskaber, sport og sundhed. Her kan du udfordre dig selv indenfor disse områder, imens du, som en hel naturlig del af processen, får venner og oplevelser for hele livet.

Et efterskoleophold på Sædding efterskole er for dig, som vil have uendelige oplevelser for livet og samtidig gennemgå en personlig udvikling, som man kun kender den fra efterskolelivet.

Den personlige udvikling

Rigtigt mange vælger at tage et langt efterskoleophold for at udforske den store mulighed for personlig udvikling, som er en stor del af efterskolelivet. Når du spørger folk, som har været på efterskole, hvad de har fået ud af det, vil mange helt naturligt nævne den personlig udvikling.

Det sted man er i livet, når man tager på efterskole – om denne så er en kristen efterskole eller ej – er en tid, hvor der sker meget. Man er i gang med en proces, der skal ende ud i et mere modent individ, som kan forme sine egne meninger og holdninger og samtidig være i stand til at udtrykke dem med stor selvtillid.

Når denne naturlige udvikling, som vi alle skal igennem, bliver kombineret med et efterskoleophold, bliver processen nærmest sat i et højere gear. Derfor oplever rigtigt mange også, at de føler sig som en helt anden, når de kommer hjem fra deres efterskoleophold.