Klar til leg?

Det kan være svært at klæde sit barn rigtigt på til vejret. Særligt i overgangssæsoner som efterår og forår, hvor vejret kan være meget omskifteligt. Her kan termotøjet være en rigtig god løsning.

Termotøjet er overtøj, der er godt at lege i. Det har en større bevægelighed end fx regnbukser og flyverdragt. Derudover er tøjet åndbart, så dit barn ikke bliver for svedig, når der skal leges fangeleg eller klatres i træer.

Tøj med flere formål

Dit barn kan have glæde af termotøjet som det primære overtøj, hvis det er for koldt til almindeligt tøj, men for varmt til vintertøj. Termotøjet kan bruges under regntøj eller med en vindjakke udenpå og fungere som et isolerende lag. Man kan også bruge termojakken alene, i stedet for en uldtrøje eller bukserne for sig, hvis man har et lille barn, der fx sidder meget på jorden.

Termotøj i alle farver

På nettet kan du finde termotøj i et utal af farver og mønstrer. Du kan finde termotøj til drenge og piger, termotøj med regnbuer eller termotøj i stilrene og neutrale farver. Det kan betyde meget for dit barn, hvordan tøjet ser ud. Så det kan være en god idé at inddrage dit barn, når du skal vælge, om det skal være prikket eller stribet. Det kan være en fordel at vælge noget termotøj i kraftige farver, hvis dit barn færdes meget i trafikken, så barnet nemt vil kunne ses.

Det skal du kigge efter

Når man kigger efter termotøj, er det en fordel at vælge noget, der sidder forholdsvist tæt, så barnet også kan bruge det under andet tøj. Hvis dit barn vokser meget, kan termotøjet ikke nødvendigvis række hele året. Det kan derfor give mening at tage højde for, at tøjet bliver udskiftet lidt hyppigere, og man behøver måske derfor ikke at fyre alt for mange penge af.