Eltrucken – den nye ”gamle” gaffeltruck

Eltrucken – den nye ”gamle” gaffeltruck

Eltrucken er en variant af gaffeltrucken, der i dag synes noget så moderne. Men faktisk er eltrucken slet ikke så ny en version af trucken, som man kunne tænke. Ja, faktisk er eltrucken den oprindelige variant, så at sige ophavstrucken til alle trucks. Eltrucken var nemlig den første variant. Eltrucken er derudover moderne, fordi den nemlig virker til at være skræddersyet til en tid, der står i klimaets tegn, et uhyre vigtigt og vægtigt emne, og hvor vi som følge heraf skal ændre vores vognpark som et af de nødvendige tiltag for at redde vores klima og Jord. Allerede nu ser vi tegn på, at det er nødvendigt at ændre vores vaner. Tørke, klimaflygtninge, isen, der smelter, og voldsomme vejrfænomener er blot nogle af de konsekvenser, som et uansvarligt forbrug og forvaltning af vores Jord har medført. Ændringer må der til og mange af dem. Inden det bliver for sent. At ændre vores vognpark, som allerede nævnt, er en måde, hvorpå erhvervslivet (virksomheder, produktioner, lagre etc.) kan være med til at vise vejen og med oprejst pande gå lige ind i fremtiden. Eltrucken kan de bruge i stedet for den gammeldags og konventionelle truck. For køretøjer, der ”kører” på el, er nemlig mere bæredygtige, da de ikke bruger benzin eller diesel. Disse brændstoffer udleder meget CO2, hvilket i dag er børnelærdom, og det er derfor vigtigt at finde på nye alternativer. Eltrucken er et sådant ét.

Eltrucken – masser af power

Eltrucken kan sagtens levere masser af power og råstyrke, selvom den kører på el. Ingen fordomme her. Faktisk findes mange af de forskellige varianter af trucks også i el. Ja, eltrucken er ligesom en truck sagtens i stand til at varetage de nødvendige funktioner, når ting og varer skal flyttes på lageret. Dette er jo en trucks fornemmeste og vigtigste funktion. Eltrucken kommer derfor også i mange forskellige varianter og størrelser. Det afhænger af, hvad behovet er hos den pågældende. Eltrucken forefindes derfor både som en low lift truck, som en stacker, som en reach truck, som en counter balanced truck og flere varianter endnu. Det er jo nærmest kun fantasien, som sætter grænserne for, hvad denne maskine kan, og hvilke varianter der kan laves af den.

Eltrucken – yderligere informationer

At eltrucken ikke ”kører” på benzin eller diesel giver jo sig selv. Men at den ”kører” på et andet brændstof, betyder jo også, at den nødvendigvis må være designet anderledes end de andre trucks, som man kender og kan forefinde på diverse produktioner, lufthavne, virksomheder, lagre etc., der alle varetager transporten og fragtningen af forskellige ting, kufferter og lignende. Eltrucken har et genopladeligt batteri, som sikrer saften og kraften i dens operationer. Dette batteri er ydermere med til at sikre balancen i trucken, så den ikke vælger, og den stabilt kan varetage sine funktioner, hvad end de nu måtte kunne være. Denne truck er ydermere lige til at betjene. Ja, man fristes næsten til at sige, at den er enhver lagermedarbejders noget så hede drøm.