Start som selvstændig med tre gode markedsføringsråd

Videofilm

Drømmer du om at blive selvstændig med din helt egen virksomhed? Så ved du sikkert allerede nu, at der masser af ting, man skal se til som selvstændig. Her er markedsføringen bare én af de nødvendige ting, man skal sætte sig ind i og udføre, hvilket ikke altid er lige let. Derfor får du her tre gode råd, som du kan overveje, hvis du drømmer om at starte din egen virksomhed.

Brug video i din markedsføring

Der er masser af muligheder, når det kommer til markedsføring i dag. Med de sociale medier er det blevet mere og mere populært at bruge videoer i sin markedsføring. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe ekstraordinært blikfang for forbrugerne samt give meget information på ganske kort tid. Kan du samtidig gøre det interessant og anderledes, har du et glimrende markedsføringsværktøj. Du kan desuden overveje dronefilm, som bliver brugt af mange virksomheder eller anden form for præsentationsvideo af virksomheden.

Videoer skaber typisk en helt anden relation til modtageren end for eksempel billeder og tekst. Vi optager og husker nemlig meget mere information, som kommer fra videoer. Det er værd at overveje, når du skal markedsføre din virksomheden. Og med de sociale mediers store popularitet har du en fremragende kanal at lægge dine videoer ud på. Så grib kameraet, og start din markedsføring med det samme.

Kunden er den bedste ambassadør

Kunder er en nødvendighed for alle virksomheders overlevelse. Uden kunder kommer der ingen penge, og virksomheden vil derfor ikke eksistere. Men kan du få dine kunder til at blive ambassadører for virksomheden, har du virkelig fat i den lange ende. Udtalelser og holdninger fra andre kunder skaber nemlig stor troværdighed og kan være virkelig effektivt til at generere nye kunder.

Overvej derfor mulighederne i at skabe ambassadører for din virksomhed. Brug blandt andet hjemmesider som Trustpilot, eller få opsat din hjemmeside, så kunder kan lave reviews og anmeldelser direkte på siden. Det er ofte en ret simpel proces, men skaber en langt større troværdighed, så længe man anvender det korrekt. Det betyder blandt andet, at det er en fordel at lade selv de dårlige anmeldelser stå, så andre kan se dem.

Husk på, at markedsføring aldrig stopper

Markedsføring kan i nogle tilfælde gøres hurtigt, men det vigtigt at huske på, at det er en meget langsigtet proces. Markedsføring er ikke noget, der nogensinde stopper, og er altså heller ikke noget, man bare kan klare på en gang, og så er det overstået. Det er noget, der skal passes, plejes og ændres på hele tiden.

Da markedet, trends og holdninger hele tiden ændres, er det også nødvendigt, at du hele tiden har øje for disse ting. Det kan nemlig have stor betydning for, hvor effektiv din markedsføring i sidste ende er. Udvikl din egen markedsføringsstrategi, og sørg for at få hjælp de steder, hvor det er nødvendigt. Det er findes nemlig et væld af dygtige mennesker, der er specialister inden for hvert deres felt i markedsføringsdisciplinen. Og det altid en god idé at få hjælp på de områder, man ikke selv er så skarp i.