Vil du som drengesvømmer have en sponsor?

Er du svømmer på højt plan, ved du også hvor mange timer det kræver at komme/forblive på toppen. En ting er træningen i vandet og træningen i fitness centeret, noget andet er dit udstyr. Svømmebrillerne skal skiftes ud engang imellem, og badedragter/badebukserne bliver slidte. Vil du gerne promovere dig selv kræver det PR arbejde og en fornuftig markedsføring. Et sponsorat fra Watery kan hjælpe dig rigtig godt på vej.

Hvad er Watery?

Watery er en onlineshop der sælger svømmeudstyr til fritidssvømmere og elitesvømmere. Daniel Johannesen der er founder af Watery er kun 19 år gammel, men har stadig store drømme. Fremtidsdrømmen for Watery er at onlineshoppen skal blive skandinaviens største, og han er allerede godt på vej.

Han startede virksomheden da han var 16 år og måtte stifte Watery i sin fars navn da han ikke var fyldt 18 endnu. Han arbejdede i Bilka og sparede de første 50.000 op, og derefter lånte han 100.000 kr af sin far, så han kunne starte webshoppen. Han slog for nyligt benene væk under hummel direktør Christian Stadil og Just-Eat founder Jesper Buch, da han deltog i Løvens hule.

Sponsorat

Et sponsorat hos Watery er ikke kontanter, med istedet svømmeudstyr og svømmetøj med Waterys logo. Enhver sponsor aftale aftales mellem den enkelte svømmer og Watery, så de i fællesskab finder den bedste sponsorløsning.

Watery støtter svømmere uanset niveau. Det vil sige at du har mulighed for at blive sponsoreret uanset om du er danmarksmester eller mester i de lokale mesterskaber. Det der betyder allermest er din passion for svømning og at du kan være et forbillede for yngre svømmere.

Watery ambassadør

Som Watery ambassadør skal du være blandt de bedste svømmere i Danmark i din årgang. Som ambassadør bliver du fortaler for hele Watery universet. Det er vigtigt at dine værdier matcher Waterys filosofi, der omhandler professionalisme og gå på mod.

Som Watery ambassadør får du et ”Watery-kit”, der indeholder alt, hvad du skal bruge som elitesvømmer. Svømmebriller, kosttilskud, svømmeudstyr, badedragt/badebukser, t-shirt og shorts. Du får derudover også en unik chance for at afprøve det aller nyeste udstyr fra Watery.

Man bliver ikke lige Watery ambassadør hen over natten. Det kræver hårdt arbejde. Det er et krav, at man har vundet medaljer til det seneste DÅM/DJM i ens egen årgang for at komme i betragtning.

Sådan søger du

Har du hvad der skal til, og vil du gerne sponsoreres eller blive ambassadør hos Watery, kræver det blot, at du sender en mail med dit navn, mailadresse, svømmeklub og dit bedste resultat/placering i et mesterskab. Derudover skal du skrive 3-5 linjer omkring din svømmekarriere, og hvorfor du har så stor passion for svømning. Slutteligt skal du skrive, hvorfor du gerne vil være en del af Waterys fælleskab. Vedlæg relevante links og andet materiale.