Elsker du street tøj? Her er det perfekte mærke til dig

Hvis du bruger al din fritid på at skate, eller hvis du bare elsker den tøjstil, som ofte bruges i skatemiljøer og lignende streetmiljøer, skal du kigge nærmere på brandet Dickies.

 

Dickies laver streettøj i høj kvalitet til dig, der elsker at skate samt til dig, der bare gerne vil klæde dig i samme smarte stil.

 

Holdtbart tøj til skaterrampen

Når du tager ud for at køre en tur på dit skateboard på fortovet eller på den lokale rampe, er det ikke helt lige meget, hvordan du ser ud. At skate er nemlig ikke kun en sportsgren eller en hobby – det er også en hel livsstil, og dertil følger selvfølgelig en helt bestemt type af påklædning.

 

Det er netop sådan en påklædning, som brandet Dickies er kendt for. Her finder du tøj i ægte og original street stil, som først og fremmest ser rigtig smart ud og følger alle modereglerne inden for skate-verdenen.

 

Dertil er er tøj fra Dickies også lavet i en rigtig høj kvaltiet, så du kan være sikker på, at eksempelvis et par bukser fra Dickies kan holde til at blive udsat for lidt af hvert. Det er vigtigt, når du skater meget, da især dine bukser helt uundgåeligt vil blive udsat for en masse slid, når du suser nedad rampen og falder fra tid til anden.

 

Stort udvalg af tøj fra Dickies

Dickies er først og fremmest kendt for sine lækre bukser i en høj kvalitet. Men du kan også beklæde resten af kroppen i tøj fra Dickies, hvis du ikke kan få nok af den lækre street stil. Du kan bl.a. vælge flotte og stilfulde hoodies, moderne overalls og meget andet, som alt sammen vil bidrage til at give dig den helt rigtige stil, så du kan tag ud og skate med selvtilliden i orden.