Få styr på dine basics i garderoben

I modebladene, til modeugen og i medierne er der ofte fokus på de opsigtsvækkende og anderledes nye tendenser inden for modens verden. Man rapporterer om, hvis en spraglet farver er blevet populær, eller hvis et bestemt modehus har gjort sig særligt bemærket med sig kollektion. Men noget der sjældent er fokus på, at de helt basale nødvendigheder i enhver fuldendt garderobe. Her er tale om de tøjartikler, som ikke gør det store nummer ud af sig selv, men som fungerer mere som et godt fundament til at bygge et outfit op. Bliv klogere på, hvordan du kan bygge din basisgarderobe op lige her.

T-shirts i neutrale farver er det sikre valg

Kendetegnet ved en komplet basisgarderobe er tøjdele i helt neutrale farver og silhuetter. En af de helt klassiske silhuetter i herregarderoben er en t-shirt i en neutral farve. T-shirts i sort, hvid eller grå er klassikere, som man altid kan gå tilbage til, når man ikke ved, hvad man skal tage på. Disse er gode at sammensætte med bukser, som ikke er nær så basale, så disse kan komme til sin ret, uden af din overdel stjæler rampelyset. Overvej derfor om, du skal have tilføjet en helt neutral t-shirt til din samling af herretøj.

Bukser til både hverdag og fest

Mange kan sikkert nikke genkendende til at have brug for tøj, som både går an til hverdagssituationer og til mere festlige anledninger. Dette er tøj, som altså er yderst alsidigt, og derfor ofte får meget brug ud af sig. I den forbindelse er det værd at nævne bukser i neutrale farver, pasform og materiale. Disse kan nemlig bruges til de fleste anledninger – enten på arbejdet eller til fest, hvor en skjorte eller t-shirt kan bruges til at fuldende looket. Tænk derfor over om, du mangler et par basisbukser i din garderobe.