Sådan kan du som mand pifte dit outfit op

Der bliver ofte fremstillet en stereotype, hvor tøj og fashion kun er for kvinder – at det er feminint at gå op i sit tøj og sin udstråling. Der har dog været en tendens i den senere tid, hvor fashion også bliver forbundet med mænd og maskulinitet, og især på de sociale medier er det især styles som streetwear, der har været med til at skabe denne forandring. Dette betyder, at flere og flere mænd begynder at gå op i deres tøj, og herunder kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at pifte dit outfit op.

Tilføj farver

En tendens der er at finde blandt en hel del mænd er, at deres outfits generelt er ret farveløse. Den vildeste farve der er at finde, er ofte blå eller grå. Dette er der ikke noget galt med, og hvis det er disse farver, der falder i din komfort-zone, er det helt sikkert der, du skal blive. Men kunne du godt tænke dig at pifte dit outfit op, er farver et godt sted at starte. Det kan både være i form af sko, trøjer, strømper eller noget helt fjerde.

Smykker og accessories

En anden misforståelse omkring fashion blandt mænd er, at et outfit kun består af det tøj, du har på. Det er langt fra tilfældet. Dit outfit er alt det, du har på, og er alt det materielle, der er med til at skabe dit udseende den dag.

En af de ting du kan gøre for at pifte dit outfit op, er altså også f.eks. at tilføje smykker. Et helt farveløst outfit begynder pludseligt at være mindre kedeligt, hvis du tilføjer nogle ringe, armbånd eller guldkæder til mænd, fordi der så er noget spændende aktivet der i stedet for i farverne. Men det kan faktisk også bare være noget så simpelt som en hat!