Sådan finder du de perfekte bukser til din teenager

Det kan være svært at finde det rette tøj til en teenager, da der kan være mange krav til både stil, pasform og komfort. Bukser – eller jeans – skal der dog til, og det betyder, at man kan bruge mange timer på at gå på jagt efter de rette bukser uden at finde et par, som rent faktisk kan bruges i sidste ende – og så er det også svært overhovedet at få en dreng til at prøve bukser på. Vi har derfor her samlet nogle tips til, hvordan du kan finde de rette bukser til din teenager.

Tag din teenager med på råd

Det er meget vigtigt at du spørger din teenager om ønsker, behov og krav til bukserne, inden du går på jagt. Skal det være jeans, joggers, chinos eller noget helt tredje? Hvordan skal stilen være? Hvilke farver må bukserne være? Hvad er behovet generelt? Skal de være elastiske eller mere faste? Find ud af alt dette, inden du overhovedet begynder at tage ud i butikkerne eller gå på jagt på nettet. Du gør det nemlig ikke nemmere for dig selv, når du blot tager ud og køber nogle bukser, som måske slet ikke passer i farven, størrelsen eller stilen. Det kan virke nemmere, men det sparer dig ikke tid i sidste ende, hvis du ikke tager din teenager med på råd.

Gå på nettet

Det er som bekendt ikke nemt at have en dreng med ude og shoppe tøj. Du er heldig, hvis du overhovedet kan lokke ham ind i omklædningsrummet én gang, men du skal nok ikke regne med at han ønsker at komme med ind i flere butikker og prøve på ad flere omgange – især ikke, når I bruger en hel lørdag på at gå byen tynd i de forskellige tøjbutikker. Det kan derfor spare dig en del tid ved at søge efter bukser og købe dem på nettet direkte hos forhandleren. På den måde kan du filtrere efter de behov og ønsker, som du har fået at købe et par forskellige, som din dreng så kan prøve på hjemme i vante omgivelser. Det gør det uden tvivl lettere for dig at finde nogle gode bud på bukser og samtidig også nemmere for dig at få ham til at prøve bukserne på.

Hold dig til favoritterne

Der er ingen grund til hele tiden at finde nye bukser eller jeans, hvis du allerede har fundet en model, som din dreng elsker. Vi ved f.eks. af erfaring at mænd elsker GABBA Chinos bukser – og hvis det er tilfældet, kan du bare købe samme model i forskellige farver eller mønstre. Det gør hele oplevelsen nemmere for både dig selv og din teenager.