Forårs- og sommermode til drenge børn: Her er de største trends

Foråret er endelig kommet til vores lille land, og snart er sommeren også på vej. Det betyder naturligvis også en udskiftning i garderoben. Endelig kan flyverdragten og de store striktrøjer pakkes væk, og erstattes med et mere let outfit. Trænger din drengs garderobe til en opdatering, har vi her samlet nogle af de trends, der vil præge forårsmoden. Forhåbentligt kan du hente noget inspiration, så dit barn kan blive ‘klædt godt på’ til forårets mange udendørsaktiviteter. 

Bæredygtighed i fokus

En meget overordnet trend, når det kommer til modebranchen generelt, er bæredygtighed. Det gælder også børnetøj. Mange af de nye børnetøjskollektioner har fokus på den grønne omstilling og at producere tøj der tager hensyn til miljøet. By Green Cotton er et af de steder, hvor du kan finde en masse lækkert børnetøj i høj kvalitet, som både er økologisk og GOTS certificeret. 

Farver og mønstre

Der er ikke sparet på hverken mønstre eller farver i årets forårstrends. Der er knald på alt fra asymmetriske striber, dyremønstre, sjove prints og et væld af farver. Med tøj i friske farver og spændende mønstre, kan du nemt spicy dit barns outfit lidt op. Er du ekstra modig kan farver og mønstre også kombineres. 

Oversized look – plads til leg

Som barn betyder forår og sommer, at der skal leges en masse udendørs. Og tøjet skal naturligvis ikke være en begrænsning. Heldigvis er oversized tøj enormt populært – også til børn. Der er dermed god mulighed for at tumle rundt udendørs, da tøjet giver god bevægelsesfrihed. 

Forårsskoen – seje sneakers 

Når det kommer til sko, er især hvide sneakers et populært valg. Til meget aktive børn, kan de dog være svære at holde pæne. Derfor kan du med fordel gå efter multifarvet sneakers, som ligger på en meget tæt andenplads. Det behøver ikke at være i alle regnbuens farver, men kan også være mere afdæmpede farver som brun, grøn og mørkeblå.