Gå sommeren i møde med modetøj fra Spreeglee

Annonce

Kunne du tænke dig at se smart ud i tøjet her til sommer? Om sommeren opholder vi os mere ude, fordi vejret pludselig tillader det, og det er derfor med at have garderoben klar til de solrige dage og lyse sommeraftener udenfor. Hvis du holder bare en lille smule øje med tidens tendenser indenfor påklædning og mode, så har du ikke kunnet undgå at bemærke det store, danske designernavn Mads Nørgaard, som har tordnet frem i modebilledet både i Danmark og i udlandet de sidste mange år. Mads Nørgaard er nemlig ikke bare en modedille lige nu og her. Det er et navn, der er kommet for at blive, og det er derfor blandt andre et af de helt store navne, du finder på Spreeglee ved at se her

Det enkle og genkendelige design 

Et modebrand som Mads Nørgaard blev oprindeligt kendt for de helt enkle, tværgående striber, der var varemærket for det meste af tøjet, der kom fra Mads Mathias Nørgaards hånd. I dag er striberne stadig genkendelige i en del af kollektionerne, men i mellemtiden er der kommet mange flere silhuetter, former, farver og looks fra den danske designer. Nogle gange er det enkle og det genkendelige i et stykke design bare det helt rigtige, fordi det ikke går på kompromis med sit eget udtryk, og kan mange godt lide. Man kan mærke med det samme, når et stykke mode er bevidst om, hvad det vil, og på det punkt er både bluser, bukser og alt det andet modetøj fra Mads Nørgaard helt klart i mælet. Du kan finde et bredt udvalg af Mads Nørgaard på Spreeglee.dk, hvor du bør tillade dig selv at gå på opdagelse i de hotteste tendenser lige nu. 

Danske modebrands hitter 

Det er ikke nogen tilfældighed, at et modebrand som Mads Nørgaard har slået stor igennem både i ind- og udland. Designeren bag, som lægger navn til det populære design, har fundet et helt særligt sprog i det modetøj, han designer, og det er den primære årsag til den store succes. Til gengæld er det heller ikke usædvanligt, at et dansk mærke som Mads Nørgaard får udenlandsk anerkendelse og ros fra modebranchen uden for lille Danmark. Den internationale scene for mode er nemlig ellevilde med det nordiske eller skandinaviske design, som skinner igennem i et brand som Mads Nørgaard. Her er de rene og enkle linjer lette at genkende inden for dansk mode, og det er der mange, der værdsætter inden for modebranchen i det store udland.