Sådan finder du de bedste labels

Uanset om du skal bruge labels til hobbyprojekter eller professionelt brug vil du selvfølgelig gerne have de bedste labels. Selvom et label måske kun er en lille del af dit produkt afspejler labelen dit produkt og er med til at fortælle hvem der står bag designet.

Når du skal finde de bedste labels til dit projekt kan du få inspiration herunder:

Unikke labels i dit design

Vil du gerne have unikke labels, der ikke ligner det de andre har? Så gå efter en leverandør der kan lave dine labels præcis som du ønsker det. Vælg en leverandør med høj kundeservice, så du er sikker på at få dine labels nøjagtigt som du ønsker dem. Virksomheden kender produktionen godt og ved hvad der kan lade sig gøre.

Bæredygtige labels

Er du på udkig efter labels der understøtter dit bæredygtige brand? Her skal du kigge efter labels med GOTS-certificering eller tænke i monomaterialer, altså vælge labels i samme materiale som produktet. Har du en kjole i bomuld skal du altså vælge bomuldslabels. Bomuldslabels er modsat polyesterlabels ikke vævede men har påtrykt logo og tekst. Det giver et fedt og råt udtryk.

Anderledes labels

Mange forbinder labels med de traditionelle polyester labels. Men du kan også få labels i læder, metal eller silikone. Denne type labels er især populære på tasker, møbler eller andre ting, hvor der er en større slidflade.

Billige labels

Skal du ikke bruge ret mange labels kan stykprisen hurtigt virke høj. Kig efter et alternativ, hvor du måske ikke har så mange designmuligheder men kan designe dine labels ud fra en skabelon med faste mål, ikoner eller farver. Det giver dig mulighed for at få personlige labels – men til en pris, der passer til dit budget. Du kan også finde leverandører, der har labels på lager med tekst eller figurer.

Få inspiration her.