Sådan køber du sneakers på nettet uden at blive snydt

Sneakers er en utrolig populær og eftertragtet vare, og de nyeste, eksklusive modeller bliver ofte solgt, nærmest inden de rammer markedet. Dette betyder ofte, at man er nødt til at finde de rette modeller gennem andre kanaler end de officielle, og her er der desværre mange, der oplever at blive snydt af falske salgsannoncer.

Disse falske annoncer er selvsagt ikke i orden, og de har i høj grad medført, at sneakers-markedet er blevet et usikkert sted at handle, hvis man ikke har øjne og ører med sig. Dette behøver dog ikke at være tilfældet, hvis man køber sine sneakers hos en af de troværdige hjemmesider fremfor på diverse salgssider.

Den højere pris er værd at betale

Når man leder efter sneakers, så kan prisen være en rigtig god indikator for, hvorvidt en hjemmeside eller salgsannonce er troværdig eller ej. I mange tilfælde vil utroværdige opslag lokke med lidt lavere priser, end hvad man kan forvente, og en lav pris bør altid få alarmklokkerne til at ringe. Dermed ikke sagt, at alle annoncer og hjemmesider med lave priser er utroværdige, men det kan være en god idé at undersøge sagen lidt nærmere, inden man går med den helt billige pris.

I mange tilfælde vil de troværdige hjemmesider være en anelse dyrere end resten af siderne, men det er helt sikkert pengene værd at gå med den større sikkerhed, som de etablerede hjemmesider tilbyder. Derfor kan det være en god idé at finde dine Nike x Travis Scott sneakers hos f.eks. Streetwearevolution.dk, der er et sikkert mellemled mellem køber og sælger.

Gør dit forarbejde grundigt

De fleste tilfælde af svindel med sneakers lykkes, fordi man – som køber – har et brændende ønske om at få den særlige model hjem til ens samling. Denne passion for sneakers er noget, som svindlere udnytter, og derfor bør man forsøge at have is i maven, når man finder den helt rigtige model til en god pris.

Her handler det om at stoppe op og undersøge hjemmesidens anmeldelser fra tidligere kunder og læse op på, hvorvidt hjemmesiden tidligere har haft urent mel i posen. I mange tilfælde kan en hurtig søgning lede til en større indsigt i firmaet, og hvis man gør sit forarbejde grundigt, så undgår man langt hovedparten af de faldgruber, der kan være, når man handler sneakers på nettet.