3 uundværlige tips til den nybagte far

Stort tillykke med den nye rolle som far! Det er noget helt særligt at stå med en lille baby i hænderne, og du vil føle en enorm glæde. I forbindelse med ankomsten af det nye familiemedlem og rollen som nybagt far, så vil der helt sikkert dukke masser af spørgsmål op. Heldigvis kan du lige her finde 3 uundværlige tips, som enhver nybagt far bør kende til.

Investér i brugervenligt udstyr

Det er langt fra alle fædre, der forstår sig på alt det babyudstyr, der findes på markedet. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i udstyr, som er let at håndtere og forstå sig på. For eksempel findes der masser af barnevogne, der er lette at slå sammen og bruge i praksis. Det nytter ikke noget at investere i besværligt udstyr, for så vil det bare ikke blive brugt.

Få hænderne fri samtidig med, at du passer baby

Det kan være svært at finde sig til rette i rollen som nybagt far, særligt hvis du er vant til at bruge hænderne til at arbejde, gøre rent og ordne andre praktiske ting i hjemmet. Det kan du pludselig ikke længere, når du har en baby hængende på armen.

Heldigvis er Marie fra Moonboon kommet dig i forkøbet. Hos Moonboon finder du nemlig et utal af eksempelvis slyngevunger, vikler og lignende bæredygtige produkter, der lader dig få hænderne fri samtidig med, at du tager dig af barnet.

Vådservietter er din nye bedste ven

Som nybagt far skal du vide, at der ikke findes grænser for, hvor mange vådservietter du må bruge. Engangsklude og vådservietter er hygiejniske, prisvenlige samt uundværlige, uanset om du er derhjemme eller på farten med en baby. Med en vådserviet ved hånden er det let at pudse barnets næse, få de værste madrester af tøjet eller tørre bordet af.