Pynt fødselsdagsbordet med et fødselsdagstog

For dit barn, er fødselsdagen nok et af årets største højdepunkter. Allerede fra dagen efter fødselsdagen, ser barnet frem til den næste fødselsdag. Dit barn vil elske at der bliver gjort meget ud af børnefødselsdagen, og hvorfor ikke skabe en tradition, med et fødselsdagstog på bordet? Barnet vil se frem til, at der skal et nyt tal på fødselsdagstoget og et ekstra lys. 

www.littlehappy.dk/foedselsdagstog, finder du et bredt udvalg af de sødeste fødselsdagstoge. De søde fødselsdagstoge behøver ikke kun at blive brugt på fødselsdagsbordet til børnefødselsdagen, de kan også stå som pynt på børneværelset hele året rundt. De sætter nemlig en eventyrlig og fantasifuld stemning, som mange børn godt kan lide på deres værelse. 

Tema til børnefødselsdagen

De fantastiske fødselsdagstoge, er perfekte til at skabe et tema til børnefødselsdagen. Børn elsker en legende stemning, og de synes ofte det er rigtig sjovt når de voksne vil være med i legen. Med et fødselsdagstog kan i nemt finde på et tema til børnefødselsdagen, og med lidt ekstra pynt i samme tema, kan i gå hele vejen. Jeres barn vil elske en temafest, som er til ære for barnet. Vælger i et fødselsdagstog, som passer til barnets interesser, er i sikre på at barnet vil elske en børnefødselsdag med lige netop det tema. Men hvilke temaer er gode til børnefødselsdagen?

  • Feer og fantasifulde væsner – Med et fødselsdagstog med feer, er der lagt op til den mest fantasifulde børnefødselsdag, fyldt med drømme, glimmer og fantasi. Børn elsker fantasifulde væsner, og dette tema kan sagtens følge barnet i de første mange år.

 

  • Dyretema til dyreelskeren – De fleste børn er glade for dyr, og det gælder også voksne. Temaet er sjovt og legende, og du finder både fødselsdagstoge med bondegårdsdyr eller med safaridyr. Skab jeres egen Zoo i hjemmet, med en børnefødselsdag fyldt med dyr.

 

 

  • Dinosauer tema – For de farlige drenge, er dinosauer temaet et hit. Mange børn synes dinosaurer er spændende og de vil derfor nyde en spændende børnefødselsdag, fyldt med de store dyr der kan brøle. Det sjove dinosaur fødselsdagstog er perfekt til dette tema. 

 

 

  • Eventyrlig børnefødselsdag – Børnefødselsdage er eventyrlige på så mange måder, og derfor er dette et oplagt tema, som dit barn vil elske. Lad børnefødselsdagen bære præg af alle de figurer, som vi kender fra eventyrene og giv dit barn den mest eventyrlige fødselsdag. Der findes flere varianter af fødselsdagstog med eventyr, som har et sødt udtryk.

 

 

  • Temaet der kilder i maven – Der er vidst ingen tvivl om, at ordet Tivoli næsten kilder i maven på os alle sammen. Noget andet der også kilder i maven, er børnefødselsdage. Med fødselsdagstoget med Harlekin og Columbine kan du skabe en børnefødselsdag, der giver dit barn et sus i maven, som ellers kun rutsjebaner kan. 

 

Fødselsdagstoget vokser med dit barn

Det smarte ved fødselsdagstoge er, at de vokser med dit barn. Med fødselsdagstogene har du mulighed for at skifte tallet ud, i takt med at dit barn bliver ældre og barnet kan derfor bruge sit fødselsdagstog, lige så længe barnet synes det er sjovt. I kan altid tilkøbe flere tal, hvis der ikke er nok der medfølger. Samtidig kan i også altid købe ekstra lys til fødselsdagstoget, så i har nogle til hvert år og i har muligheden for at tilføje et ekstra lys hver gang barnet bliver et år ældre.