Er dit barn klar til kulden? 

Vi er godt inde i efteråret. Efterårsferien er forbi, og det er begyndt at blive koldt i Danmark. Dette betyder, at det er tid til at få fundet det varme tøj frem fra bagerst i skabet. Her er det særligt vigtigt, at dit barn har meget af det varme kluns, så din dyrebareste rolling ikke kommer til at fryse i kulden, når der skal leges ude. Læs med her, hvor der kommer en liste over essentielle basics, som dit barn har brug for til kulden. 

Vanvittige dejlige huer 

En dejlig, varm hue er en vigtig beklædningsdel til efterår og vinter, for den holder både hovedet og ørerne varme. Her kan nævnes mikk line huer, som er populære hos særligt de yngste børn. Du kan finde både huer og elefanthuer i god kvalitet i mange forskellige farver og forskellige modeller. Mikk line huer kan derfor bruges af både piger og drenge. Huen kan desuden nemt vaskes, hvis den bliver beskidt, når dit barn leger ude med huen på.

Varme vanter 

Et par gode, store vanter er også en vigtig del af vintergarderoben. Det kan være fordelagtigt, at dit barn har flere forskellige par. Et par tyndere vanter til efteråret, og et par tykkere og gerne vandafvisende til når sneen falder. Særligt luffer er gode til at holde på varmen i fingrene, så de kan varmt anbefales. 

Solide støvler 

Et par solide og vandafvisende støvler er også vigtige at have til vinter. Her kan det ikke anbefales at gå ned i kvalitet, da det er vigtigt, at dit barn har tørre og varme fødder hele vinteren. Især når sneen falder, kan det kun anbefales, at skoene er vandafvisende og med for i, så de kan holde på varmen. Alle børn elsker at lege ude, så dit barn vil med garanti blive glad for et par gode støvler.