Sjove måder at udfordre dit barns kreativitet på

Som forælder kan det være svært at finde på nye måder at udfordre dit barns kreativitet på. Du kender måske til problematikken og er netop havnet her, fordi du er helt og aldeles tom for idéer. Hvis det er tilfældet, så skal du blot læse med videre, hvor du får 3 sjove måder at udfordre dit barns kreativitet.

Kuglebaner – sjovt for store som små

Vil du gerne introducere dit barn til en leg, der udfordrer dit barns kreativitet og intelligens? Så er kuglebaner lige netop det, du leder efter. Kuglebanen er en bane, du bygger med det formål, at der skal kunne løbe kugler igennem.

Disse baner kan sammensættes på tusindevis af måder, og det er her, dit barns opfindsomhed kommer på banen. Som forælder kan du hjælpe dit barn med at konstruere banerne og heppe højt, når kuglen kommer hele vejen igennem. Det er altså en sjov aktivitet både for børn og forældre.

Lego er altid en god investering

Hos langt de fleste børnefamilier finder du Lego i legetøjskasserne – og det er med god grund. Lego bruges dagligt af børn til kreativ udfoldelse, sjov og leg. Dit barn kan bygge lige netop det, som han eller hun har lyst til, og det kan der komme mange sjove resultater ud af. Desuden er Lego utrolig holdbart, så når du investerer i Lego, kan du være helt sikker på, at klodserne kan gives videre til de næste mange generationer.

Find maling og pensler frem

Der kan komme rigtig mange sjove malerier ud af, at du giver dit barn en malerpensel i hånden. Vil du udfordre dit barns kreativitet ekstra meget, kan du nævne forskellige ting, dit barn skal tegne – eller I kan tegne det sammen. Det er en aktivitet, de fleste børn finder sjov, og det er så hyggeligt, når køleskabet er fyldt med personlige tegninger fra børnene.