Originalt legetøj udvikler dit barns kreativitet

Legen er en helt elementær del af livet. Den udvikler vores fantasi, og opfordrer os konstant til at tænke anderledes. Som mennesker har vi derfor et behov for at blive opdraget med leg som en del af hverdagen for at vokse op og lære at forstå verden.

Sammensæt en personlig togverden

Brio tog er stadig et hit hos børn, ligesom de har været i tidligere generationer. Hvis du selv er opvokset med dem, synes du måske, at dit barn skal have lov at opleve glæden ved at lege med dem. Hvis ikke du er, er der stor sandsynlighed for, at du vil finde idéen om dem god alligevel. Ligger der en bunke af dine gamle togsæt på loftet derhjemme eller hos børnenes bedsteforældre, udvikles Brio tog heldigvis stadig i samme størrelser, så de fungerer til de ældre baner endnu. På den måde vil du kunne knytte din barndom og dit barns sammen, og I kan kombinere nye og gamle toge og baner. Med togene kan børnene danne fuldstændig sit eget univers ud af både elektriske tog, manuelt styrede tog og passagertog, metrotog, aktivitetstog, godstog og skinner. Der er findes ingen begrænsninger, så selvfølgelig kan legen med Brio tog også sammenflettes med andre legetøjsgenstande såsom Schleich, LEGO osv.

Leg til enhver familie

Legen er ikke forudbestemt til at foregå på en specifik flade, hvilket vil sige, at banerne altså både kan bygges på gulve og borde. Gulvet giver dog bedre plads for barnet til at udfolde sig kreativt og opbygge en verden. De tilhørende skinner til Brio tog er lavet af træ. For nogle kan det betyde, at man får en mere hjemlig og hyggelig stemning, da materialet er naturligt i modsætning til for eksempel plast. De kan holde til meget, så slipper barnets tålmodighed op, kan de til en vis grænse tåle det.