Disse ting er must haves til din dreng

Kender du det, hvor der bare er nogle ting hjemme hos jer, hvor du tænker, at det må være must haves for alle? Det kan nemt komme til at føles sådan, hvis du har nogle ting, som du oplever, at du slet ikke ville kunne leve uden. Nogle af disse ting gælder måske også noget for din dreng, hvor du tænker, at det her burde alle drenge have. I denne artikel nævner vi nogle must haves for drenge i forskellige aldre, så det kan godt være, at der er noget, der måske ikke lige er relevant for en teenagedreng og omvendt.

Legetøj til drenge i alderen 4-8 år

Der findes i dag så utrolig meget legetøj, så der er naturligvis mange muligheder for at finde noget legetøj, der virkelig siger din dreng noget. Hatchimal er sjove legetøjsdyr, der faktisk kommer ud af et æg. Hvis din dreng er vild med sådan noget, kan det være, at denne slags legetøj bliver et must-have i dit hjem – køb Hatchimals og find ud af, om din dreng også bliver vild med denne slags legetøj.

Must haves til gaderoben

Der er også bare nogle ting, der er must haves til gaderoben, og det er egentlig til din dreng uanset, hvilken alder han er i – caps. Kasketter er både gode, hvis han er lille, da det holder ham mere beskyttet fra solen, når han leger ude i haven eller bare er udenfor i mange timer. Herudover er det også godt, fordi det ser flot ud, og de fleste drenge også i teenage alderen er glade for forskellige kasketter i mange farver.

Herudover er en god hættetrøje altid noget, der bare skal være i klædeskabet. De kan bruges både som jakker, og de kan have dem med, når de ikke er helt sikre på vejret. Hvis det skulle blive koldt, kan de bare tage dem på, og så er det problem løst.

Høretelefoner

Det er også et must med et par høretelefoner næsten uanset, hvilken alder din dreng er i. Hvis han sidder meget og spiller på iPad, kan det være rart for ham selv også bare at høre lyden for ham selv. Det er måske også positivt for jer. I skal dog være opmærksomme på lydstyrken, og at han ikke bare hører det i en ekstremt høj lyd, fordi det så heller ikke er særlig godt for ham.