Styrk barnets finmotorik og kreativitet med Plus Plus

De fleste forældre kender følelse af, at deres børn keder sig og vil underholdes.

Børn har hurtig tendens til at miste koncentrationen. Med Plus Plus vil der være plads til flere timers leg, uden nogen form for kedsomhed. Den lille kan slippe fantasien og kreativiteten løs, når de får Plus Plus i hænderne. Barnet kan helt selv lave sine egne figurer, kun fantasien sætter grænser. Med Plus Plus bliver alt hurtigt til en leg, som helt klart er det bedste produkt til at underholde børn i en bred aldersgruppe.

Med Plus Plus kan barnet lave alt fra biler til dyr. Barnet får stimuleret både kreativitet, finmotorik og ikke mindst fokus og tålmodigheden.

Barnet kan til hver en tid underholde sig selv med Plus Plus, men derimod er det den perfekte fælles leg mellem barn og forældre, dermed har man mulighed for at få den bedste kvalitetstid med sit barn. Barnet kan samle Plus Plus i han eller hendes yndlingsfarve og laver de fineste og mest unikke farvekombinationer.

Legetøj der stimulere finmotorik og kreativitet

Hvis du over en længere periode har været på udkig efter legetøj, der er med til at styrke barnet, så vil Plus Plus falde lige i din smag. Med Plus Plus kan barnet udfolde sin kreativitet og afprøve nye ideer, og danne sine egne figurer med de fineste farvekombinationer. Det er det mest kreative byggelegetøj, som både drenge og piger vil elske til hver en tid. Det er derudover rummeligt for familien, da det hverken sviner eller larmer.

Fordelene ved Plus Plus er, at det styrker barnets finmotorik og udvikler barnets kreativitet. Derudover er det, det mest overskuelige legetøj for familien, som har den bedste og mest holdbare kvalitet. Det er dermed den mest perfekte leg for barnet, da legen både er stille, hyggelig og ikke mindst en koncentreret stund for den lille.

Legen med Plus Plus kan fortsætte i årevis pga. den lækreste og mest holdbare kvalitet, som også gør, at de kan benyttes for eksempel i institutionsområdet.

  • Plus Plus er CE-mærkede
  • Plus Plus overholder alle gældende sikkerhedsstandarder for legetøj
  • Plus Plus er med til at udvikle barnets kreativitet og finmotorik
  • Plus Plus er med til at udvikle barnets sans for logik og geometri

Det er særligt vigtigt at styrke barnets finmotorik og kreativitet

Det er særligt vigtigt at styrke barnets finmotorik og kreativitet, da det har en stor rolle i barnets udvikling. Finmotorikken er særligt vigtigt for barnet, da den er med til at udvikle barnets evne til at håndtere de forskellige redskaber, som for eksempel legetøj eller blyanter. Finmotoriske bevægelser er med til at hjælpe barnet med at gribe fat om ting, for eksempel hvordan man holder en sut fast og putter den i munden. Finmotorikken er hjernens detaljerede arbejde med at styre de fjerne muskler, der består af bl.a. øjenmuskler, de mimiske muskler og hånd og fodmuskler. Finmotorikken er en stor del af barnets udvikling, da finmotorikken bruges gennem hele livet i hverdagen for alle.

Derudover er kreativiteten særligt vigtigt for barnet, da kreativiteten er med til at lære at tænke ud af boksen, og dermed selv udfolde sin kreativitet. Da barnet selv har muligheden for at udvikle sin kreativitet gennem Plus Plus. Kreativiteten er som sagt særligt vigtigt for barnet, da kreativiteten hjælper barnet med at udtrykke følelser, og hjælper barnet med at tænke ud af boksen, som kan være særligt nødvendigt senere hen i barnets liv. Plus Plus giver barnet muligheden til at finde frem til han eller hendes egne løsninger, som til hver en tid vil styrke barnets udvikling.